Sund Krop

Velkommen til

Projekt Sund Krop

En del af Bamsehospitalet®

Kontakt

 

Bamsehospitalet IMCC, Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Email: Bamsehospitalet@IMCC.dk

CVR: 30865219

 

 

Følg os her

Facebook Instagram Youtube

Støt os

 

Via bankoverførsel til vores konto i Merkur Bank

Reg-nr: 8401 Konto-nr: 1738626

Mærket "Bamsehospitalet" i emnefeltet.

 

 

Læs mere her

Om donation Om fradragsregler Som frivillig

- en del af IMCC

®

Hvad er Projekt Sund Krop?

 

Forestil dig, at du lige er startet i skolen, har lært alfabetet, kan lidt engelsk, men hele talrækken. Du har rigtig ondt i maven, din mor tager dig på hospitalet, hvor den her meget høje person, klædt i hvidt med en slange om halsen og en hammer i lommen kommer hen til dig og siger: “Jeg skal undersøge om du har akut abdomen”

Hvem ville så ikke blive fortvivlet?

 

Derfor har vi Sund Krop, hvor frivillige sundhedsstuderende gennem leg og læring underviser indskolingsklasser i kroppen, når den er syg som når den er rask. Hos Sund Krop vil børnene stifte bekendtskab med de største af kroppens organsystemer, og de vil lære om både hjernen, lungerne og hjertets slagkraft og vitalitet. Gennem leg og læring vil de også blive bekendte med, at maven ikke kun er der ved navlen, men også et livsvigtigt organ, at tarmene både kan være tyktarme og tyndtarme, at musklerne bevæger knoglerne, at hjernen ikke altid er til at stole på, at lungerne er lyserøde og at hjertet har ører. Gennem seks forskellige undervisningsstande, arbejder vi for, at børnene skal blive trygge ved kroppens mange funktioner og forstå hvad det betyder, når den er syg.

 

 

 

Sidder du tilbage med spørgsmål, er vi altid klar med svar.

 

 

På vegne af Projekt Sund Krop,

Kristine Svinning Valeur

National Aktivitetsleder

 

kontakt: sundkrop@imcc.dk

 

Projekt Sund Krop har for årene 2016 og 2017 modtaget en større bevilling fra TrygFonden til drift og udvikling af projektet.

 

Læs mere om donationen her

En to-årig donation fra TrygFonden

Projekt Sund Krop har en række forskellige undervisningsstande. Find ud af hvilke der passer til netop din klasse inden et besøg af Sund Krop.

 

Læs mere om standene her

Hvad underviser vi i?

Sund Krop underviser primært børn fra 0.-3. klasse i den syge og den raske krop. Skal din skole have besøg af Sund Krop?

 

Kontakt din lokalafdeling her

Få besøg af Projekt Sund Krop