For frivillige

Kontakt

 

Bamsehospitalet IMCC, Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Email: Bamsehospitalet@IMCC.dk

CVR: 30865219

 

 

Følg os her

Facebook Instagram Youtube

Støt os

 

Via bankoverførsel til vores konto i Merkur Bank

Reg-nr: 8401 Konto-nr: 1738626

Mærket "Bamsehospitalet" i emnefeltet.

 

 

Læs mere her

Om donation Om fradragsregler Bliv frivillig

- en del af IMCC

®

Er du vores nye frivillig?

Bamsehospitalet® er en forsamling af frivillige sundhedsstuderende, der alle synes, det er mega fedt og lærerigt at snakke med børn om sundhed og sygdom. Vi oplever, at mange sundhedsfaglige studier hovedsageligt fokuserer på at uddanne deres studerende i kommunikation med den voksne patientgruppe. Men børn er ikke små voksne. Som frivillig Bamsehospitalet® er der mulighed for på en uformel og afslappet måde at øve sig i at snakke med børn om sundhed og sygdom. Derudover har alle frivillige mulighed for at engagere sig i aktivitetens organisatoriske arbejde både på lokalt og nationalt plan.

 

Når børn bliver syge og møder sundhedsvæsenet, er det vigtigt at børn og sundhedspersonale forstår hinanden og taler samme sprog. Derfor er det essensielt, at vi som sundhedsfaglige lærer at snakke med alle aldersgrupper om både madpakker, fodbold, bussemænd og ikke mindst sygdom. Gennem projekterne Bamsehospitalet og Sund Krop ønsker vi at fremme sandsynligheden for at barn og sundhedsperson har gensidig forståelse, idet vi som sundhedsstuderende får mulighed for at snakke om sundhed og sygdom blandt børn og bamser i flere aldersgrupper.

 

Vi tæller primært studerende indenfor det sundhedsfaglige område, dvs. medicinstuderende, sygeplejestuderende, fysioterapeutstuderende, tandlægestuderende, jordmoderstuderende, MEDISer og en enkelt psykologistuderende.

Vi forventer af alle vores frivillige, at de er indmeldte hos IMCC, således at vi kan indhente en børneattest. Det er et ufravigeligt krav at alle frivillige har rene børneattester, hvis de er med i Bamsehospitalet og Sund Krop.

 

Har du spørgsmål, kontakt da din nærmeste lokalafdeling (se nedenfor) eller vores nationale aktivitetsleder, Kristine, på bamsehospitalet@imcc.dk. Vi glæder os til at se dig.

 

Månedens frivillig

Næste arrangement

Vores lokalafdelinger afholder løbende månedsmøder (mm) og uddannelsesaftener (ua). Kom og mød de andre frivillige:

 

Aarhus: mm d. - ua d.

Aalborg: mm d. - ua d.

Esbjerg: mm d. - ua d.

Odense: mm d. - ua d.

København: mm d. 6/9 - ua d. 23/9

 

Kontakt din lokalafdeling for nærmere information om tid og sted.